Υλικά
-
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
-
2 φετες ψωμί του τοστ
-
100 γρ. τυρί φέτα
-
1 κ.σ. ελιές, ψιλοκομμένες
-
1 κ.σ. κάπαρη
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
1 ντόματα
-
1 αυγό
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Για το σερβίρισμα
-
ψωμάκια μπέργκερ
-
γιαούρτι
-
πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και καθαρισμένες( ή από βάζο)
Πληροφορίες
Το δικό μου ελληνικό μπέργκερ, είμαι σίγουρος πως θα σας εντυπωσιάσει.
(Visited 545 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Τρίβουμε στο μπλέντερ το ψωμί του τοστ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. |
2
Τέλος
|
Πλάθουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε. Σερβίρουμε τα μπέργκερ με πιπεριές Φλωρίνης κονσέρβα και γιαούρτι. |