0 0
Κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και λουκάνικα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 μέτριο κουνουπίδι
2 πατάτες
2 κρεμμύδια
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
5 κόκκους μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
400 γρ. λουκάνικα
ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
τυρί φέτα (προαιρετικά)

Κουνουπίδι γιαχνί με πατάτες και λουκάνικα

και φετα

Κουζίνα:

Το γεύμα...

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μαγειρέψτε το κουνουπίδη και θα το κάνετε πιο συχνά.

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε τα λουκάνικα σε ελαιόλαδο. Τα αφαιρούμε και συνεχίζουμε με το κρεμμύδι, αφού σοταριστεί καλά συνεχίζουμε με τις πατάτες για μερικά λεπτά, μετά ρίχνουμε τα μπαχαρικά και την ντομάτα, σκεπάζουμε και αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κουνουπίδι.
Αφήνουμε να βράσει και αυτό και να δέσει η σάλτσα.

2
Τέλος

Στο τέλος εάν θέλουμε θρυμματίζουμε φέτα.

προηγούμενο
Ελληνικό μπέργκερ με φέτα
επόμενο
Παντζαροσαλάτα με καρύδια και φέτα
προηγούμενο
Ελληνικό μπέργκερ με φέτα
επόμενο
Παντζαροσαλάτα με καρύδια και φέτα