• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Αμερικάνικη

Δείτε συνταγές με βάση την αμερικάνικη κουζίνα.

Ψητό κοτόπουλο (πίρι-πίρι)

Χρόνος ψησίματος: 50'
Εξαιρετική ως κρύο ντιπ σε νάτσος, λαχανικά αλλά και τεμπούρα. Ιδανική για μαρινάρισμα πουλερικών, κρεάτων και θαλασσινών. Προσθέστε τη και σε dressing για σαλάτες και ψητά ή βραστά λαχανικά. Είναι...

Μάφινς σοκολάτας

Άλλη μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για να φτιάξετε και κυρίως να δείτε πως όλα γίνονται γρήγορα όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι. Μάφινς λοιπόν με μπανάνα και σοκολάτα, απολαύστε τα...

Σεβίτσε

Αυτό το πιάτο, διδάχτηκε την τεχνική του σεβίτσε από την περουβιανή κουζίνα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου γιατί συνδυάζει το ωμό με το ψημένο και τα θαλασσινά με...