Υλικά
-
1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού, χωρίς κόκκαλο
-
⅓ φλιτζανιού μαγιονέζα
-
2 κ.σ. μουστάρδα
-
2 κ.σ. μέλι
-
1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου ή μια σκελίδα λιωμένη
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Αυτή η συνταγή θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμα περισσότερο τις μπριζόλες, νόστιμη σάλτσα με μουστάρδα και μέλι και φυσικά ψωμάκι και πατατούλες τηγανιτές.
(Visited 48.229 times, 5 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. |
3
Τέλος
|
Αλατίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δύο πλευρές. |
4
Τέλος
|
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, βάζουμε τα μπριζολάκια σε παρτίδες να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά, για περίπου 3-5 λεπτά. Μεταφέρουμε τα μπριζολάκια σε ένα ταψί και τα περνάμε με τη σάλτσα που έχουμε ήδη ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με ότι μας κάνει όρεξη. |