0 0
Μπριζόλες λαιμού με σάλτσα μουστάρδα μέλι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού, χωρίς κόκκαλο
⅓ φλιτζανιού μαγιονέζα
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. Σκόνη σκόρδου ή μια σκελίδα λιωμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μπριζόλες λαιμού με σάλτσα μουστάρδα μέλι

και σκορδο

Κουζίνα:

απλά πεντανόστιμη

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Αυτή η συνταγή θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμα περισσότερο τις μπριζόλες, νόστιμη σάλτσα με μουστάρδα και μέλι και φυσικά ψωμάκι και πατατούλες τηγανιτές.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

2
Τέλος

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

3
Τέλος

Αλατίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δύο πλευρές.

4
Τέλος

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, βάζουμε τα μπριζολάκια σε παρτίδες να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά, για περίπου 3-5 λεπτά. Μεταφέρουμε τα μπριζολάκια σε ένα ταψί και τα περνάμε με τη σάλτσα που έχουμε ήδη ετοιμάσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε με ότι μας κάνει όρεξη.

προηγούμενο
Μακαρονάδα aglio e olio
επόμενο
Χοιρινό ψητό τραβηγμένο
προηγούμενο
Μακαρονάδα aglio e olio
επόμενο
Χοιρινό ψητό τραβηγμένο