• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Δροσιστικό,τονωτικό, ρόφημα τσουκνίδας

Χρόνος ψησίματος: 15'
Κουζίνα:
Οι αρχαίοι Έλληνες την κατανάλωναν σε ρόφημα εξαιτίας των διουρητικών ιδιοτήτων της. Αργότερα, έγιναν γνωστές και άλλες θεραπευτικές ιδιότητές της κι έτσι χαρακτηρίστηκε σαν πολυλειτουργικό βότανο. Η τσουκνίδα είναι ποώδες φυτό που ευδοκιμεί στην...