1 0
Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 χοιρινές μπριζόλες
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
250 γρ. μανιτάρια
1/4 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Αλάτι και πιπέρι

Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

με μανιταρια

Κουζίνα:

με σάλτσα απο τα δικά τους ζουμιά

  • 30'
  • Για 3
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Γυρίσατε στο σπίτι και δεν μπορείτε να σκεφθείτε τι θα φτιάξετε γρήγορο και να μην είναι μακαρόνια; Σας έχω τη λύση.

(Visited 1.959 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε τις μπριζόλες σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο 5 με 7 λεπτά από την κάθε πλευρά.

2
Τέλος

Τις αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια. Στην συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για ένα λεπτό, προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

3
Τέλος

Σ'αυτό το σημείο ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο, τη ρίγανη ή το θυμάρι. Όταν η σάλτσα δέσει επιστρέφουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση μαζί με την σάλτσα σας.

4
Τέλος

Δοκιμάστε αυτές τις μπριζόλες με ένα λευκό ρύζι ή με ένα βουτυράτο πουρέ πατάτας.

προηγούμενο
Μπρουσκέτες με μανιτάρια
επόμενο
Χοιρινό πρασοσέλινο
προηγούμενο
Μπρουσκέτες με μανιτάρια
επόμενο
Χοιρινό πρασοσέλινο