0 0
Burrata με λεμόνι, πιπέρι και σαλάμι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένο
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
σπασμένο μαύρο πιπέρι
4 μπάλες φρέσκο ​​τυρί burrata, σε θερμοκρασία δωματίου
σαλάμι, κομμένο σε φέτες (κατά βούληση)
100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα

Burrata με λεμόνι, πιπέρι και σαλάμι

και αμυγδαλα

Κουζίνα:

ο μεζές

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Με αυτό τον τρόπο θα λατρέψετε την μπουράτα.

Βήματα

1
Τέλος

Σε μια μικρή κατσαρόλα, θερμαίνετε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το δεντρολίβανο. Ανακατεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να γίνει το σκόρδο χρυσό, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτετε το λεμόνι και συνεχίζετε ένα λεπτό περίπου. Κατεβάζετε από την φωτιά και σπάτε μέσα πιπέρι.

2
Τέλος

Τεμαχίζετε την burrata, το σαλάμι και τα αμύγδαλα σε ένα ρηχό μπολ σερβιρίσματος. Προσθέτετε το αρωματισμένο ελαιολαδο. Σπάστε επιπλέον πιπέρι και ξύσμα λεμόνι εάν σας αρέσει.

3
Τέλος

Σερβίρετε με κράκερ ή φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί.

προηγούμενο
Καρότο σαλατα με τζίντζερ
επόμενο
Ελληνικό μπέργκερ με φέτα
προηγούμενο
Καρότο σαλατα με τζίντζερ
επόμενο
Ελληνικό μπέργκερ με φέτα