• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: ελαιόλαδο

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο κρέας “Μπόρας”

Χρόνος ψησίματος: 20'
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό...

Χταπόδι κοκκινιστό με πουρέ φάβας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Σας προτείνω σήμερα λοιπόν, ένα πιάτο που συνδυάζει θρεπτικότητα και γεύση μαζί. Το χταπόδι είναι πλούσια πηγή ζωικής πρωτεΐνης, ω-3 λιπαρών οξέων, βιταμινών του συμπλέγματος Β, αλλά και πολλών μετάλλων και ιχνοστοιχείων,...

Μανιτάρια προβενσάλ

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Γαλλικός όρος μαγειρικής για φαγητά με τον τρόπο της Προβηγκίας, πράγμα που συνήθως σημαίνει τη χρήση υλικών όπως ντομάτες, σκόρδο, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, ελιές και κάποιες φορές μανιτάρια και αντζούγιες.