• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: Αλάτι και πιπέρι

Κουνέλι ραγγού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 15'
Κουζίνα:
Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας,...

Μανιτάρια με πέστο

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Οι ιδιότητες και τα οφέλη του ποικίλουν, από ενδυνάμωση των οστών, μέχρι μείωση των επιπέδων χοληστερίνης, του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το ανοσοποιητικό...

Σαλάτα με ωμά παντζάρια, καρότο

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Το παντζάρι αποτελεί ένα ακόμη «φάρμακο» της φύσης, που βοηθά εναντίον πολλών παθήσεων και είναι ευεργετικό για την υγεία μας. Επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με τα παντζάρια, έχουν αποδείξει...

Σουβλάκια μοσχαρίσιου συκωτιού

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι μια εξαιρετική θρεπτική τροφή. Μια μερίδα συκώτι μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σε πολλές βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα καθημερινά. Περιέχει φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, βιταμίνη...

Ψητό αρνίσιο μπούτι με δεντρολίβανο,σκόρδο

Χρόνος ψησίματος: 03ω 20'
Είναι ένα από τα πιο διάσημα μείγματα της Β. Αφρικής. Όσοι και όσες έχετε επισκεφθεί την Τυνησία, την Αλγερία, την Λιβύη αλλά και το Μαρόκο το έχετε δοκιμάσει στην τοπική...

Τραβηχτό χοιρινό (slow cooker)

Χρόνος ψησίματος: 06ω 30'
Τι είναι; Ένα μεγάλο ή κάποια μικρότερα κομμάτια χοιρινού που ψήνεται αργά με διάφορα καρυκεύματα και όταν μαλακώσει πολύ «τραβιέται» με δυο πιρούνια και γίνεται ένα υπέροχο ζουμερό μείγμα ψαχνού...