0 0
Μοσχαράκι με μανιτάρια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

6 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. καλής ποιότητας ελευθέρας βοσκής μοσχάρι κομμένο σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα ψιλοκομμένα
2 κοτσάνια σέλινο ψιλοκομμένα
1 κλαδάκι θυμάρι
1 κ.γ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
3 φύλλα δάφνης
4 κ.σ. αλεύρι
1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
400 γρ. /( 1 κουτί) ντομάτες κονκασέ
2 κ.σ. σάλτσα Worcestershire
Αλάτι και πιπέρι
250 γρ. μανιτάρια Portobello

Μοσχαράκι με μανιτάρια

θυμάρι και δεντρολίβανο

Κουζίνα:

και εύκολο και νόστιμο

  • 01ω 15'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μοσχάρι με μανιτάρια και ένα καλό κόκκινο κρασί. Μαγειρέψτε και φωνάξτε φίλους, ιδανικό επίσης για επίσημο τραπέζι.

Βήματα

1
Τέλος

Στεγνώστε το κρέας μόλις το κόψετε.

2
Τέλος

Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει καλό χρώμα και αφαιρέστε το.

3
Τέλος

Στο ίδιο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλινο με τα μυρωδικά μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 4 λεπτά.

4
Τέλος

Προσθέστε το αλεύρι και σοτάρετέ το και αυτό για ένα τουλάχιστον λεπτό. Συνεχίστε με το ζωμό και συνεχίστε να μαγειρεύετε για άλλο ένα λεπτό.

5
Τέλος

Προσθέστε την κονσέρβα με τις ντομάτες μαζί με τα μανιτάρια τα οποία έχετε ήδη σοτάρει ξεχωριστά.

6
Τέλος

Ρίξτε τη σάλτσα Worcestershire αλάτι και πιπέρι.

7
Τέλος

Μπορείτε στη συνέχεια να βάλετε την κατσαρόλα στο φούρνο εάν μπορεί να μπει , στους 180 βαθμούς σκεπασμένη για μια περίπου ώρα.

προηγούμενο
Κοτόπουλο με λεμόνι (piccata)
επόμενο
Μπισκότα (cookies) με βρώμη σταφίδες
προηγούμενο
Κοτόπουλο με λεμόνι (piccata)
επόμενο
Μπισκότα (cookies) με βρώμη σταφίδες