Υλικά
-
250 γρ. μανιτάρια λεύκα στρογγυλά κομμένα στην μέση
-
2 - 3 κουταλιές φρέσκο πέστο
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Οι ιδιότητες και τα οφέλη του ποικίλουν, από ενδυνάμωση των οστών, μέχρι μείωση των επιπέδων χοληστερίνης, του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το ανοσοποιητικό μας και μας βοηθά στην απώλεια βάρους. Μανιτάρι μαγικό!
(Visited 1.551 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια, βάζοντας ένα καπάκι. |
2
Τέλος
|
Όταν τα μανιτάρια αρχίζουν να καραμελώνουν και μόλις σβήσετε την φωτιά προσθέστε το πέστο. |
3
Τέλος
|
Προσθέστε επίσης ελάχιστο νερό για να χαλαρώσει το πέστο . Δοκιμάστε και προσθέστε αλατοπίπερο |
4
Τέλος
|
Σερβίρετε σε ελαφρά φρυγανισμένο ψωμί ή πίτα με φύλλα μαρουλιού. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε επιπλέον παρμεζάνα ή σαλάτα του γούστου σας. |