1 0
Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

400 γρ. πρασινάδες, σαλάτα της επιλογής σας με ρόκα
Για τα μανιτάρια
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
100 γρ. βαλσαμικό, μέλι μουστάρδα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
Παξιμάδια
φλύδες γραβιέρας

Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια

και σαλτσα μουσταρδα μελι

Κουζίνα:

τα έχει όλα...

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τα μανιτάρια

  • Για το ντρέσινγκ

  • Για το σερβίρισμα

Πληροφορίες

Share

Σαλάτα με τα όλα της, μπορείτε να την σερβίρετε και σε ένα επίσημο τραπέζι αλλά και για ένα γεμάτο γεύμα.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα ταψάκι σπάμε τις σκελίδες σκόρδου, λαδώνουμε τα μανιτάρια και από τις δύο πλευρές τα αλατοπιπερώνουνε και τα ψήνουμε στο γκριλ για 15-30 περίπου λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.

2
Τέλος

Στο μεταξύ χτυπάμε σε ένα μπολάκι το λάδι, το ξύδι και το αλατοπίπερο για το ντρέσινγκ.

3
Τέλος

Σε μία πιατέλα βάζουμε τα φύλλα ρόκας, τα ψημένα μανιτάρια, τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε με τις φλύδες γραβιέρας και τα σπασμένα παξιμάδια.

προηγούμενο
Σάντουιτς με κιμά
επόμενο
Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού με μέλι και μουστάρδα
προηγούμενο
Σάντουιτς με κιμά
επόμενο
Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού με μέλι και μουστάρδα