1 0
Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού με μέλι και μουστάρδα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, με ή χωρίς κόκκαλο
⅓ φλιτζανιού μαγιονέζα
4 κ.σ. βαλσαμικό, μέλι μουστάρδα
⅛ κ.γ. σκόνη σκόρδου ή 1-2 σκελίδες
¼ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.σ. λάδι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρέσκια ρίγανη

Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού με μέλι και μουστάρδα

μαγιονεζα και καπνιστη παπρικα

Κουζίνα:

βουτήξτε στη σάλτσα...

  • 45'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Δεν θα σας πάρει πολύ ώρα να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μπριζόλες με αυτή την υπέροχη σάλτσα.

Βήματα

1
Τέλος

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας τη μαγιονέζα, το βαλσαμικό μουστάρδα μέλι, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

2
Τέλος

Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια από κάθε μεριά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, βάζουμε τα μπριζολάκια τμηματικά να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά, για περίπου 3-5 λεπτά. Μεταφέρουμε τα μπριζολάκια σε ένα πυρέξ.

3
Τέλος

Αλείφουμε τα μπριζόλακια με τη σάλτσα μουστάρδας μελιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. Ολοκληρώνουμε το ψήσιμο μεταφέροντας τη σχάρα κάτω από το γκριλ για 3-5 λεπτά μέχρι να πάρει το φαγητό ωραίο χρώμα.

προηγούμενο
Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια
επόμενο
Κουνουπίδι φουρνιστό με γραβιέρα, μπέικον
προηγούμενο
Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια
επόμενο
Κουνουπίδι φουρνιστό με γραβιέρα, μπέικον