0 0
Σάντουιτς με κιμά

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό κιμά από μοσχάρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
1/2 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
150 γρ. κέτσαπ
1 ½ κ.γ. κρέμα βαλσαμικό πορτοκάλι
1 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. μουστάρδα
8 φέτες ψωμί της επιλογής σας
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σάντουιτς με κιμά

μουσταρδα και κετσαπ

Κουζίνα:

διαφορετικό...

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Χορταστικό, νόστινο και διαφορετικό, δοκιμάστε το η σερβίρετε το ώς μεζέ.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα πλατύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά. Αφήνουμε περίπου 5 λεπτά να πάρει λίγο χρώμα.

2
Τέλος

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαραθούν ελαφρώς τα λαχανικά και να πάρει ο κιμάς χρώμα.

3
Τέλος

Προσθέρουμε την κέτσαπ με το ξύδι και τη μουστάρδα στον κιμά. Αλατοπιπερωνούμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε, προσθέτοντας νερό αν χρειάζεται, μέχρι ο κιμάς να μείνει με μια πηχτή σάλτσα. Μόλις τον σβήσουμε ενσωματώνουμε και την κρέμα βαλσαμικού.

4
Τέλος

Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού και απλώνουμε πάνω τους τη σάλτσα του κιμά.

προηγούμενο
Χωριάτικη ομελέτα
επόμενο
Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια
προηγούμενο
Χωριάτικη ομελέτα
επόμενο
Πράσινη σαλάτα με ρόκα και ψητά μανιτάρια