1 0
Φέτα τηγανιτή σε τραγανή κρούστα .

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 φέτες τυρί φέτα, 100 γρ. το κάθε κομμάτι
2 αυγά
λίγο αλεύρι, για το πανάρισμα
1/2 κούπα σουσάμι λευκό, προαιρετικά
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
κρέμα βαλσαμικό πορτοκάλι ή μαρμελάδα ντομάτας

Φέτα τηγανιτή σε τραγανή κρούστα .

με κρέμα βαλσαμικο

Κουζίνα:

θέλει δροσερό λευκό κρασάκι...

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Όταν η φέτα συναντά γλυκόξινες γεύσεις απλά απογειώνεται.

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και ταμπονάρουμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο αλεύρι, προσέχουμε να μην έχουν πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα.

2
Τέλος

Ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στο μείγμα της φρυγανιάς με το σουσάμι, εάν προσθέσουμε και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές.

3
Τέλος

Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα.

4
Τέλος

Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά, για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι ή με την μερμελάδα ντομάτας.

προηγούμενο
Σουτζουκάκια
επόμενο
Σαλάτα με ψαρονέφρι
προηγούμενο
Σουτζουκάκια
επόμενο
Σαλάτα με ψαρονέφρι