Υλικά
-
4 φέτες τυρί φέτα, 100 γρ. το κάθε κομμάτι
-
2 αυγά
-
λίγο αλεύρι, για το πανάρισμα
-
1/2 κούπα σουσάμι λευκό, προαιρετικά
-
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
-
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
-
κρέμα βαλσαμικό πορτοκάλι ή μαρμελάδα ντομάτας
Πληροφορίες
Όταν η φέτα συναντά γλυκόξινες γεύσεις απλά απογειώνεται.
(Visited 15.409 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε μέτριες φέτες τυριού και ταμπονάρουμε τα κομμάτια φέτας μέσα στο αλεύρι, προσέχουμε να μην έχουν πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα. |
2
Τέλος
|
Ρίχνουμε τις φέτες ξεχωριστά μέσα στο μείγμα της φρυγανιάς με το σουσάμι, εάν προσθέσουμε και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές. |
3
Τέλος
|
Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα. |
4
Τέλος
|
Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε μπόλικο φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά, για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι ή με την μερμελάδα ντομάτας. |