Υλικά
-
1 συσκευασία ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
-
1 ψαρονέφρι, περίπου 500 γρ.
-
1 κ.σ. μείγμα με ξηρούς καρπούς (προαιρετικά )
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
ξύσμα λεμονιού
-
3 πίτες κυπριακές ή κλασσικές
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Για τη σάλτσα μουστάρδας
-
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μουστάρδα με μέλι
-
1 κ.γ. γιαούρτι
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Φτιάξτε μια διαφορετική σαλάτα που θα θυμίζει ένα κυρίως πιάτο.
(Visited 959 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 2 εκατοστών και το περνάμε από ένα σχαροτήγανο ή ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι, αφού το αλατίσουμε, για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά. |
2
Τέλος
|
Το αφήνουμε στην άκρη και το κρατάμε ζεστό εώς ότου φτιάξουμε τη σαλάτα. |
3
Τέλος
|
Για την σάλτσαΣε ένα μπλέντερ ή ένα σέικερ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα αναδεύουμε μέχρι να πάρουμε μια ωραία ρευστή μορφή . |
4
Τέλος
|
Ψήνουμε τις πίτες στο καθαρό χωρίς ίχνος λιπαρής ουσίας τηγάνι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. |
5
Τέλος
|
Απλώνουμε την σαλάτα σε ένα μεγάλο πιάτο μαζί με τα ψημένα κομμάτια του χοιρινού φιλέτου, προσθέτουμε τις κομμένες πίτες, τους ξηρούς καρπούς και λούζουμε με την σάλτσα μας. |