Υλικά
-
4 πίτες για σουβλάκια
-
2 στήθη κοτόπουλου
-
4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
-
1/2 κ.γ. ρίγανη
-
120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
-
1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1/4 φλ. αγγούρι ψιλοκομμένο
-
1/4 φλ. ντοματίνια, κομμένα κατά μήκος
-
12 ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες
-
2 κ.σ. μαϊντανό, χονδροκομμένο
-
Για τη σάλτσα
-
1/4 φλ. ελαιόλαδο
-
1/4 κ.γ. πάπρικα
-
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Σκόνη σκόρδου ή μια σκελίδα λιωμένη
Πληροφορίες
Αντί για τορτίγιας… ελληνικές πίτες, ελιές και φέτα, ρίγανη και… άρωμα Ελλάδας.
(Visited 180 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το κόψουμε σε λωρίδες. |
2
Τέλος
|
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. |
3
Τέλος
|
Τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπλέντερ και την προσθέτουμε στο παραπάνω μαζί με το κοτόπουλο. |
4
Τέλος
|
Στήνουμε τις πίτες και τις κάνουμε σκεπαστές. |