0 0
Κεσαντίγιας αλά ελληνικά

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 πίτες για σουβλάκια
2 στήθη κοτόπουλου
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
120 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. αγγούρι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. ντοματίνια, κομμένα κατά μήκος
12 ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες
2 κ.σ. μαϊντανό, χονδροκομμένο
Για τη σάλτσα
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Σκόνη σκόρδου ή μια σκελίδα λιωμένη

Κεσαντίγιας αλά ελληνικά

με φιλέτο κοτόπουλο

Κουζίνα:

πήρε χαρακρήρα ελληνικό

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τη σάλτσα

Πληροφορίες

Share

Αντί για τορτίγιας… ελληνικές πίτες, ελιές και φέτα, ρίγανη και… άρωμα Ελλάδας.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε το κοτόπουλο αφού το κόψουμε σε λωρίδες.

2
Τέλος

Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.

3
Τέλος

Τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπλέντερ και την προσθέτουμε στο παραπάνω μαζί με το κοτόπουλο.

4
Τέλος

Στήνουμε τις πίτες και τις κάνουμε σκεπαστές.

προηγούμενο
Σίζαρ η άλλη εκδοχή
επόμενο
Ρεγγοσαλάτα
προηγούμενο
Σίζαρ η άλλη εκδοχή
επόμενο
Ρεγγοσαλάτα