0 0
Ρεγγοσαλάτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 ρέγγα
2 μεγάλες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
λάδι
λεμόνι
κρεμμύδι

Ρεγγοσαλάτα

με πατατες και λεμονι

Κουζίνα:

η ρεγγοσαλάτα αλοιφή

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Συνταγή για να απολάυσετε την κατά τα άλλα παρεξηγημένη ρέγγα για πολλούς. Δοκιμάστε την ως συνοδευτικό με τα όσπρια σας ,αλλά και ως μεζέ .

(Visited 403 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ψήνουμε ελαφρώς τη ρέγγα. Αφαιρούμε κόκκαλο, αγκάθια και εντόσθια, φυσικά και την επιδερμίδα.

2
Τέλος

Στο μπλέντερ την κάνουμε αλοιφή, προσθέτοντας τις βρασμένες πατάτες με λάδι και λίγο λεμόνι.

3
Τέλος

Σερβίρεται με συνοδεία κρεμμυδιού σε ψιλές φέτες.

4
Τέλος

Σημείωση:

Αντί πατάτας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, χωρίς φυσικά τη συνοδεία κρεμμυδιού.

προηγούμενο
Κεσαντίγιας αλά ελληνικά
επόμενο
Americano
προηγούμενο
Κεσαντίγιας αλά ελληνικά
επόμενο
Americano