• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: τριμμένη παρμεζάνα

Ριζότο μανιταριών με γαρίδες

Είναι ντελικάτο και καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις, επίσης είναι μια διαφορετική λύση για όσους νηστεύουν.Ριζότο μανιταριών με γαρίδες και τρώμε!

Ψητή μελιντζάνα σαν πίτσα(pizza)

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Με ορκισμένους φίλους, αλλά και εχθρούς, η μελιτζάνα αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα γευστικά αλλά και οπτικά λαχανικά με πολλοστά οφέλη, τα οποία πρέπει να σας κάνουν να αναθεωρήσετε,...

Γαλλικά τοστ με παρμεζάνα

Οσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο, έχουν σίγουρα δει στο μενού ένα πολύ χαρακτηριστικό ορεκτικό πιάτο της ασιατικής κουζίνας, τη σούπα μίσο. Στη μακροβιοτική κουζίνα, το μίσο έχει εξέχουσα...

Η πίτα του βοσκού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων – εξ”ού και το όνομα. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά φτιαχνόταν από τα περισσεύματα...

Βίδες καρμπονάρα

Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...