Αν ψάχνετε για τη συνταγή που θα αποθεώσει τις φτερούγες κοτόπουλου που θέλετε να φτιάξετε, τότε αυτή η συνταγή είναι η πιο νόστιμη.Σε μια ώρα το πολύ σερβίρετε.
Τραγανά φύλλα που ανάμεσά τους εναλλάσσονται το τριμμένο αμύγδαλο με την μυρωδάτη κανέλα.Όταν θα γευθείτε την πλούσια και βελούδινη κρέμα που λιώνει στο στόμα, θα θέλετε να την φάτε όλη...
Πιστεύετε ότι το τηγανητό αυγό είναι το πιο εύκολο φαγητό για να μαγειρέψετε; Ίσως και όχι, αν θέλετε να φτιάξετε το καλύτερο τηγανητό αυγό στον κόσμο…Ο πατέρας της σύγχρονης γαλλικής...
Οι μελιτζάνες “ιμάμ “είναι το κλασσικό πλέον ελληνικό πιάτο με μελιτζάνες αλλά με ρίζες στην ανατολή.Η γιαγιά μου έβαζε και πλιγούρι,ακόμα έχω βαθιά χαραγμένες στην μνήμη μου τις εικόνες αλλά και την υπέροχη γεύση του. Ένα...
Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων – εξ”ού και το όνομα. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά φτιαχνόταν από τα περισσεύματα...
Το παστίτσιο αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις υλικών. Ως προς την παρασκευή του υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι αλλά η βασική συνταγή χρησιμοποιεί μακαρόνια χοντρά, κιμά μοσχαρίσιο ή αρνίσιο ή χοιρινό με ντομάτα και τη λευκή...