0 0
Μαρινάδα για ψητά κρέατα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3/4 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
1 κ.σ. θυμάρι τριμμένο
2 φύλλα δάφνης σε μικρά κομματάκια
1 πράσινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
1 κ.σ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1/3 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μαρινάδα για ψητά κρέατα

με αρωματικα

Κουζίνα:

μαρινάρετε άφοβα

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Το μπάρμπεκιου αποκτά πλέον χαρακτήρα …

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με το σύρμα όλα τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για μία ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

προηγούμενο
Μακαρονάδα με χταπόδι και ελιές
επόμενο
Καρμπονάρα με γιαούρτι
προηγούμενο
Μακαρονάδα με χταπόδι και ελιές
επόμενο
Καρμπονάρα με γιαούρτι