0 0
Κριθαράκι με σπανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. κριθαράκι με λαχανικά
1/4 φλιτζ. αμύγδαλο φιλέ
1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
400 ml. ζωμό λαχανικών
100 γρ. σπανάκι
1 κουταλιά βαλσαμικό ξύδι (κατά προτίμηση άσπρο)
Αλάτι και πιπέρι

Κριθαράκι με σπανάκι

Κουζίνα:

το άλλο γιουβέτσι

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μια διαφορετική προσσέγγιση που θα σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι το γνωστό σε όλους σας γιουβέτσι. Επίσης μια εναλλακτική λύση για την περίοδο της νηστείας.

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε το κριθαράκι , βάζουμε το σκόρδο , την πιπεριά το αμύγδαλο και το σπανάκι.

2
Τέλος

Σβήνουμε με το ξύδι , προσθέτουμε το ζωμό μέχρι να φαίνεται ελάχιστα το κριθαράκι , δίνουμε μια βράση , δοκιμάζουμε στο αλάτι , σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει το κριθαράκι από μόνο του.

προηγούμενο
Καταΐφι με καρύδια
επόμενο
Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο
προηγούμενο
Καταΐφι με καρύδια
επόμενο
Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο