0 0
Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

350 γρ. διάφορα σαλατικά της αρεσκείας μας(φύλλα σπανάκι,ρόκα,λόλες)
300 γρ. λευκά μανιτάρια,κομμένα σε φέτες
2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα δύο
1 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. αλάτι
για το ντρέσινγκ
1/4 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1 κ.γ. μέλι
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Πράσινη σαλάτα με αβοκάντο

και μανιταρια

Κουζίνα:

την βάζεις και στην δίαιτα σου...

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • για το ντρέσινγκ

Πληροφορίες

Share

Σαλάτα η οποία μπορεί να αποτελέσει κυρίως γεύμα, αλλά και ένα πλήρες συνοδευτικό.Επιλέξτε  τα λαχανικά του γούστου σας και δοκιμάστε την.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το σκόρδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα αφαιρούμαι σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας και τα αφήνουμε στην άκρη.

2
Τέλος

Χτυπάμε σε σέικερ ή σε εάν μπλέντερ όλα τα υλικά του ντρέσινγκ.

3
Τέλος

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και τις φέτες αβοκάντο , περιχύνουμε με το ντρέσινγκ εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλάτι και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Κριθαράκι με σπανάκι
επόμενο
Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί
προηγούμενο
Κριθαράκι με σπανάκι
επόμενο
Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί