Υλικά
-
350 γρ. διάφορα σαλατικά της αρεσκείας μας(φύλλα σπανάκι,ρόκα,λόλες)
-
300 γρ. λευκά μανιτάρια,κομμένα σε φέτες
-
2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε φέτες
-
500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα δύο
-
1 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
για το ντρέσινγκ
-
1/4 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
-
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
-
1 κ.γ. μέλι
-
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Σαλάτα η οποία μπορεί να αποτελέσει κυρίως γεύμα, αλλά και ένα πλήρες συνοδευτικό.Επιλέξτε τα λαχανικά του γούστου σας και δοκιμάστε την.
(Visited 36.242 times, 2 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το σκόρδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα αφαιρούμαι σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας και τα αφήνουμε στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Χτυπάμε σε σέικερ ή σε εάν μπλέντερ όλα τα υλικά του ντρέσινγκ. |
3
Τέλος
|
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και τις φέτες αβοκάντο , περιχύνουμε με το ντρέσινγκ εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλάτι και σερβίρουμε. |