Το συγκεκριμένο ψωμί θα σας εντυπωσιάσει , δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καλό προζυμένιο και φυσικά επέλεξα να το κάνω με τα μοναδικά αλεύρα από το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου.
Σας προτείνω να αλλάξετε συνήθειες και να ζυμώνετε το δικό σας ψωμί , που και θα γνωρίζετε τι τρώτε και θα καταναλώνετε πολύ λιγότερες ποσότητες λόγο της σύστασης του. Εγώ...
Η Βασιλόπιτα κατά το ελληνικό έθιμο κόβεται σε οικογενειακή συγκέντρωση αμέσως με τον ερχομό του νέου έτους κυρίως μετά από φαγοπότι όπου και ακολουθεί χαρτοπαιξία «για το καλό του καινούργιου...
Το ψωμί ζέας από το αλεύρι ζέας ολικής άλεσης του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου είναι υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας απόλυτο συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό.
Το Πανετόνε είναι ένα χριστουγεννιάτικο κέικ με σχήμα θόλου που περιέχει σταφίδες και ζαχαρωμένα φρούτα. Η ιστορία λέει ότι, θέλοντας να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, ο Ludovico il Moro, Δούκας του...
Το εκμέκ έχει τις ρίζες του στην Τουρκία και ειδικότερα στο Αφιόν Καραχισάρ, μια περιοχή στη δυτική Μικρά Ασία. Συνήθως το συγκεκριμένο γλυκό σερβίρεται με παγωτό καϊμάκι.