• Αρχική
  • Ingredient: σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: σκελίδες σκόρδο λιωμένο

Κοτόπουλο σχάρας tandoori

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Το Ταντούρι μασάλα (Tandoori masala) ή σάλτσα Ταντούρι, είναι μείγμα μπαχαρικών ειδικά για χρήση με ταντούρ (tandoor)[Σημ. 1] ή πήλινο φούρνο, στην παραδοσιακή μαγειρική της βόρειας Ινδίας και του Πακιστάν. Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά διαφέρουν ελαφρώς από περιοχή σε...

Σάλτσα μαρινάρα

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Σάλτσα Μαρινάρα ή αλλιώς σάλτσα του ναυτικού όπως ονομάζεται είναι μια από τις πιο βασικές σάλτες της Ιταλικής Κουζίνας με καταγωγή από Νάπολη. Ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο και λίγο βασιλικό κι...

Γκουακαμόλε

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Το γουακαμόλε παρασκευάζονταν από τους αζτέκους ήδη από τον 16ο αιώνα. Η λέξη γουακαμόλε προέρχεται από την ναουάτλ λέξη αουακαμόλλι (āhuacamolli) που σημαίνει σάλτσα από αβοκάντο. Οι πρώτες συνταγές για γουακαμόλε δημοσιεύτηκαν την δεκαετία του 1940, μέχρι την δεκαετία του...