Μια γεύση, που να “κρατά” στον ουρανίσκο, πλούσια και συνάμα χορταστική. Λοιπόν φτιάχνουμε χοιρινές μπριζόλες, που δένουν απίθανα με το πορτοκάλι αλλά και το γεμάτο άρωμα του δεντρολίβανου.
Ο Όμηρος περιγράφει ένα είδος λουκάνικου στην Οδύσσεια, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές τα λουκάνικα ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στους Ρωμαίους και τους Αρχαίους Έλληνες. Όπως φανερώνουν φράσεις του μάγειρα στον...
Μια χοιρινή τηγανιά είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα να πιεις ένα κρασάκι με παρέα. Να δοκιμάσεις έναν καλό μεζέ. ‘Οταν αυτή έχει και μανιτάρια…τότε τα πράγματα αλλάζουν.