Χοιρινή πανσέτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό χοιρινή πανσέτα
για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γ. πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κ.γ. σκόνη κόλιανδρο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. βασιλικό
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. κύμινο
2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλ. κέτσαπ
1/3 φλ. ηλιέλαιο

Χοιρινή πανσέτα

με σαλτσα μπαρμπεκιου και πουρε τυριου

Κουζίνα:

Για τους λάτρεις του κρέατος

  • 01ω 05'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:

Πληροφορίες

Share

Το μαρινάρισμα της  πανσέτας  είναι το μικρό μυστικό της νοστιμιάς. Όταν δέσουν με τον πουρέ τυριού… ξεκινάει η καταστροφή.

(Visited 510 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο.

2
Τέλος

Αφού μαριναριστούν, βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά με 1 ώρα.

3
Τέλος

Σερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού.

προηγούμενο
Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries
επόμενο
Γύρος
προηγούμενο
Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries
επόμενο
Γύρος