Share Πανακότα μαύρης σοκολάτας Χρόνος ψησίματος: 30' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Ιταλική Η συγκεκριμένη πανακότα ίσως να σας δυσκολέψει κάπως αλλά αξίζει τον κόπο. Διαβάστε περισσότερα
Share Φτερούγες μπάρμπεκιου Χρόνος ψησίματος: 55' Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Μεζές γρήγορος εύκολος και κυρίως νόστιμος. παγώστε μπύρες… Διαβάστε περισσότερα
Share Ζυμωτό ψωμι με Ζέας Χρόνος ψησίματος: 01ω 30' Ζύμες - Ψωμί Κουζίνα: Μεσογειακή Το ψωμί ζέας από το αλεύρι ζέας ολικής άλεσης του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου είναι υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας απόλυτο συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό. Διαβάστε περισσότερα
Share Μπακλαβάς Χρόνος ψησίματος: 55' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Μεσογειακή Η συγκεκριμένη συνταγή θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι φτιάχνατε μέχρι σήμερα, είναι ζουμερός, αφράτος και πεντανόστιμος. Διαβάστε περισσότερα
Share Ψωμί μπανάνας Χρόνος ψησίματος: 01ω 30' Ζύμες - Ψωμί Πρωινά -σνακ -brunch Κουζίνα: Μεσογειακή Ιδανικό για πρωινό ή και για απογευματινό, μαζί με το βούτύρο μπανάνας το οποίο θα σας κάνει να μην ξεκολλάτε. Διαβάστε περισσότερα
Share Χοιρινή πανσέτα Χρόνος ψησίματος: 01ω 05' Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Μεσογειακή Το μαρινάρισμα της πανσέτας είναι το μικρό μυστικό της νοστιμιάς. Όταν δέσουν με τον πουρέ τυριού… ξεκινάει η καταστροφή. Διαβάστε περισσότερα