Θρεπτικός και τώρα με αυτή τη συνταγή σας συστήνεται εντελώς διαφορετικά, με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας. Δοκιμάστε τον και φάτε τον σκέτο αλλά και ως γαρνιτούρα σε ένα κρέας όπως είναι...
Σίγουρα θα θυμάστε, πως ο Ποπάϋ, ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, σχεδόν κατάπινε μονομιάς μια κονσέρβα σπανάκι και αμέσως μετά ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό εχθρό με τις...
Όταν ακούμε κουνέλι το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο στιφάδο, εμείς θα το κάνουμε με δυο διαφορετικά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι. Όταν προσθέσετε και το χυμό απο τα μοσχολέμονα θα...