Υλικά
-
ελαιόλαδο
-
1 σακουλάκι ( 500 γρ.) αρακά
-
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
-
300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
-
1 φλιντζάνι ζωμό λαχανικών
-
1 ποτηράκι λευκό κρασί
-
1 γεμάτη κ.σ. μουστάρδα απαλή
-
1/2 ματσάκι άνηθο
-
1 κ.γ. κουρκουμά
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Θρεπτικός και τώρα με αυτή τη συνταγή σας συστήνεται εντελώς διαφορετικά, με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας. Δοκιμάστε τον και φάτε τον σκέτο αλλά και ως γαρνιτούρα σε ένα κρέας όπως είναι μια μοσχαρίσια μπριζόλα.
(Visited 4.703 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρετε στο λάδι τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα ,συνεχίζουμε με τα κρεμμυδάκια και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί βάζουμε τον αρακά τον ζωμό , τον κουρκουμά αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί. |
2
Τέλος
|
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τον άνηθο και σβήνοντας την μουστάρδα . Ανακατεύουμε να πάει παντού και σερβίρουμε. |