Το κάρυ αποτελείται από ένα μείγμα μπαχαρικών. Οι ποικιλίες κάρυ διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, όχι μόνο στη γεύση, αλλά και στο χρώμα, την οξύτητα και το άρωμα. Η λέξη...
Αυτή δεν είναι σαλάτα, τα έχει όλα και συμφέρει. Από τις θρεπτικές φακές και το κους κους ζέας μέχρι το χωριάτικο λουκάνικο. Σερβίρετέ την και σαν μεζέ.
Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...
Κάθε περιοχή της Ιταλίας έχει τη σπεσιαλιτέ της, με διαφορετικά σχήματα και γέμιση. Τα ραβιόλια, που πήραν το όνομά τους από το ρήμα ravvolgere που θα πει <<τυλίγω>>, είναι σπεσιαλιτέ...
Αποτελείται από δυο πίτες (τορτίγιας) γέμιση της αρεσκείας σας και τυρί, που είναι φυσικά ο στάρ. Η συγκεκριμένη είναι με κοτόπουλο. Εσείς βάλτε ακόμα και λαχανικά, ψητά ή περασμένα από...