Υλικά
-
1 συσκευασία σύγκλινο
-
1 – 2 φρέσκιες καυτερές πιπεριές
-
1 /2 φλιτζ. τσαγιού ε.π. ελαιόλαδο
-
150 γρ. τυρί φέτα
-
1-2 κ.σ. πάστα κόκκινης πιπεριάς
Πληροφορίες
Δοκιμάστε αυτόν τον μεζέ και θα με θυμόσαστε για πολύ καιρό.
(Visited 471 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με τις πιπεριές στο μπλέντερ. |
2
Τέλος
|
Βάζουμε το τηγάνι να κάψει, προσθέτουμε το σύγκλινο μέχρι να πάρει θερμοκρασία, τώρα βάζουμε το λάδι με το τσίλι και μόλις πάρει 3-4 βράσεις το σβήνουμε. Ρίχνουμε την πάστα κόκκινης πιπεριάς, ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού και σπάμε μέσα την φέτα. |
3
Τέλος
|
Σερβίρουμε με μπόλικο φρυγανισμένο ψωμί. |