Υλικά
-
600 γρ. σπαγγέτι
-
1 συσκευασία μοσχαρίσια λουκάνικα
-
350 γρ. ντοματίνια
-
200 γρ. σπανάκι baby
-
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
Κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)
Πληροφορίες
Ξεχάστε τις ίδιες και τις ίδιες μακαρονάδες και κάντε την διαφορά στα γρήγορα.
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν. |
2
Τέλος
|
Στο μεταξύ, αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά. |
3
Τέλος
|
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό, ώσπου να ροδίσει ελαφρώς. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε για ακόμα 2 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. |
4
Τέλος
|
Με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, σπάμε απαλά τα ντοματίνια για να βγάλουν το χυμό τους. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με το κεφαλοτύρι. |