Υλικά
-
1 φλιτζάνι μέλι
-
4 κ.σ. ταχίνι
-
2 φλιτζάνια βρώμη
-
1-2 κ.σ. πίτουρο Ζέας
-
3 κ.σ. καρύδια , ψιλοκομμένα
-
5 κ.σ. σταφίδες
-
1 κ.γ. κοφτή κανέλα
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Ρίχνετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. |
2
Τέλος
|
Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ένα επίπεδο ρηχό ταψί. |
3
Τέλος
|
Βουτάτε τα δάχτυλα σε νερο και πλάθετε τα μπισκότα, έπειτα τα τοποθετείτε πάνω στη λαδόκολλα, σε μικρή απόσταση το ενα από το άλλο. |
4
Τέλος
|
Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε τα μπισκότα για 10 λεπτά ακριβώς. Τα ξεφουρνίζετε και αφήνετε να κρυώσουν εντελώς πριν τα ξεκολλήσετε από τη λαδόκολλα. Τα διατηρείτε σε γυάλινα ή πορσελάνινα δοχεία φύλαξης. |