Υλικά
-
500 γρ. βρασμένα ζυμαρικά της επιλογής σας
-
250 γρ. κολοκύθι, τριμμένο στην χοντρή μεριά του τρίφτη
-
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
-
1 1/2 φλιτζάνι αρακά
-
1 φλιτζάνι πράσινα φρέσκα σπαράγγια
-
250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
-
100 ml κρέμα γάλακτος
-
1 χούφτα φρέσκο δυόσμο
-
χυμό λεμονιού απο μισό λεμόνι μαζί με ξύσμα
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Συνταγή που όσοι από εσάς αγαπάτε τη φέτα βάλτε παραπάνω από όσο λέει η συνταγή και δε θα το μετανιώσετε.
(Visited 186 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε μία κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε τα κολοκυθάκια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. |
2
Τέλος
|
Προσθέστε τα μπιζέλια, τα σπαράγγια, την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Η κρέμα θα πάρει ένα υπέροχο χρώμα μέντας . |
3
Τέλος
|
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και μόλις σερβίρετε πουδράρετε με ψιλοκομμένο δυόσμο και τριμμένη φέτα. |