0 0
Διαφορετική καρμπονάρα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
1 συσκευασία παριζάκι κοτόπουλο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. σκόνη σκόρδου
2 1/2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι καρύδια , ψιλοκομμένα
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Διαφορετική καρμπονάρα

με παριζακι κοτοπουλο και μπεικον

Κουζίνα:

αλλιώς...

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Η δικιά μου πρόταση για μια τελείως διαφορετική “καρμπονάρα¨

Βήματα

1
Τέλος

Σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το μπέικον καλά μέχρι να βγάλει τα αρώματα του και συνεχίζουμε με το παριζάκι κοτόπουλο, προσθέσουμε το σκόρδο για μερικά δευτερόλεπτα και την κρέμα γάλακτος.

2
Τέλος

Ωστόσο έχουμε βάλει να βράσουν τα μακαρόνια μας, μόλις πάρει βράσει η κρέμα γάλακτος αλατίζουμε, προσθέτουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να δέσει η σαλτσα.
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, την τριμμένη καρυδόψιχα, το πιπερι και το τυρί. Σερβίρουμε.

προηγούμενο
Σκορδαλιά
επόμενο
Ντιπ για λουκάνικα στη σχάρα
προηγούμενο
Σκορδαλιά
επόμενο
Ντιπ για λουκάνικα στη σχάρα