0 0
Χοιρινές μπριζόλες με μέλι ,σκόρδο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες
2 κ.σ. βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. μέλι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή
1/2 κ.γ. βασιλικό ξερό
1/2 κ.γ. θυμάρι ξερό
1 πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Χοιρινές μπριζόλες με μέλι ,σκόρδο

σε γλυκόξινο γλάσο

Κουζίνα:

Οι μπριζόλες σας αλλιώς

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Σας δίνω  μια διαφορετική πρόταση  για να μαειρέψετε και να απολαύσετε τισ  μπριζόλες σας. συνοδέψτε με ένα αρωματικό μπασμάτι  ή με έναν βελούδινο πουρέ.

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.

2
Τέλος

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι (που να μπαίνει και στον φούρνο). Ροδίζουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές για 2-3 λεπτά.

3
Τέλος

Μεταφέρουμε τις μπριζόλες στον φούρνο και τις ψήνουμε μέχρι να ψηθούν εσωτερικά.

4
Τέλος

Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε όλα τα υλικά για το γλάσο. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς, περίπου 5 λεπτά.

5
Τέλος

Σερβίρουμε τις μπριζόλες περιχύνοντάς με τη σάλτσα από το κατσαρολάκι.

προηγούμενο
Κοτόπουλο με σκόρδο, μέλι
επόμενο
Σπαγγέτι με πέστο σπανάκι
προηγούμενο
Κοτόπουλο με σκόρδο, μέλι
επόμενο
Σπαγγέτι με πέστο σπανάκι