• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: ζωμό κότας

Κοτόπουλο με χοιρινά λουκάνικα στο φούρνο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Μην σας φαίνεται παράξενο που ταίριαξα την μαρμελάδα με το κοτόπουλο και τα λουκάνικα, μόνο όταν το μαγειρέψετε θα καταλάβετε την νοστιμιά του.

Κουνέλι ραγγού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 15'
Κουζίνα:
Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας,...

Κοτόπουλο με λεμόνι (piccata)

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Πικάτα (Ρiccata) Ιταλική σάλτσα που συνοδεύει συνήθως φιλέτο μοσχαριού (veal piccata) ή κοτόπουλου (chicken piccata). Το φιλέτο σβήνεται με λευκό κρασί και λεμόνι και προστίθεται αλεύρι ή κορν φλάουρ, βούτυρο,...

Κρέπες ογκραντέν με κοτόπουλο

Τις κρέπες τις τρώτε όπως και με οτιδήποτε περιέχουν, εδώ τώρα από που να πρωτοαρχίσω… μάλλον θα αρχίσετε εσείς να τα λέτε όταν φτιάξετε και τούτο το θεσπέσιο φαγητό.