Υλικά
-
4 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς πέτσα
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο (περίπου)
-
300 ml. ζωμό κότας
-
4 κ.σ. μαρμελάδα της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα πορτοκάλι)
-
περίπου μισό ποτήρι λευκό κρασί
-
μια μικρή χούφτα ψιλοκομμένο θυμάρι (ιδανικά λεμονοθύμαρο)
Πληροφορίες
Όλα τα λευκά κρέατα και ειδικά το κοτόπουλο ταιριάζει με φρούτα και γλυκές σάλτσες.Δοκιμάστε το με μαρμελάδα και θα με θυμηθείτε.
(Visited 977 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. |
2
Τέλος
|
Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το Θυμάρι , μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνετε το ζωμό και μετά από ένα περίπου λεπτό προσθέτετε και το ζωμό και αφήνετε χωρίς καπάκι μέχρι να δέσει η σάλτσα. |