Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό...
Αυτό το φαγητό είναι το κρητικό φρικασέ , εσείς ακολουθείστε τα βήματα και εάν δεν μπορείτε να βρείτε στμναγκάθι τότε κάντε το με τα δικά σας χόρτα αρκεί να πικρίζουν...
Εκτός από τις κοινές ημέρες που θα επιλέξετε να την κάνετε, θα σας πρότεινα να την σερβίρετε σε γιορτινό τραπέζι, ή σε ένα επίσημο δείπνο. Επιβάλλεται.
Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...