0 0
Σάλτσα βέρντε

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο
Ρίγανη φρέσκια ψιλοκομμένη
2 φιλετάκια αντζούγιας
1 κ.γ. κάπαρη
2 κ.γ. κουκουνάρι
½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. ξύδι απο λευκό κρασί
5 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Σάλτσα βέρντε

με καπαρη και σκορδο

Κουζίνα:

εκ Τοσκάνης

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Έρχεται από την κοντινή Ιταλία και συνοδεύει τέλεια ψητά, κυνήγια και πουλερικά.

Βήματα

1
Τέλος

Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια κρεμμώδης σάλτσα.

2
Τέλος

ΣΗΜ.: Κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψάρια. Μαϊντανός, βασιλικός, ρίγανη, σκόρδο, κάππαρη, αντζούγιες και ελαιόλαδο, τα βασικά συστατικά. Βέβαια επιτρέπονται αλλαγές και προσθήκες κατά τη γεύση του δημιουργού και τη διαθεσιμότητα των υλικών.

προηγούμενο
Αρνίσιο μπούτι σε πικάντικη μαρινάδα
επόμενο
Τραγανό κοτόπουλο με λεμόνι
προηγούμενο
Αρνίσιο μπούτι σε πικάντικη μαρινάδα
επόμενο
Τραγανό κοτόπουλο με λεμόνι