Υλικά
-
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο
-
Ρίγανη φρέσκια ψιλοκομμένη
-
2 φιλετάκια αντζούγιας
-
1 κ.γ. κάπαρη
-
2 κ.γ. κουκουνάρι
-
½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
-
1 κ.γ. ξύδι απο λευκό κρασί
-
5 κ.σ. ελαιόλαδο
-
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πληροφορίες
Έρχεται από την κοντινή Ιταλία και συνοδεύει τέλεια ψητά, κυνήγια και πουλερικά.
(Visited 197 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια κρεμμώδης σάλτσα. |
2
Τέλος
|
ΣΗΜ.: Κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψάρια. Μαϊντανός, βασιλικός, ρίγανη, σκόρδο, κάππαρη, αντζούγιες και ελαιόλαδο, τα βασικά συστατικά. Βέβαια επιτρέπονται αλλαγές και προσθήκες κατά τη γεύση του δημιουργού και τη διαθεσιμότητα των υλικών. |