Share Μύδια λευκό σαγανάκι Χρόνος ψησίματος: 20' Θαλασσινά - Ψάρια Κουζίνα: Μεσογειακή Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει με αυτό τον τρόπο τα μύδια…θα τα λατρέψετε. Διαβάστε περισσότερα
Share Μύδια αχνιστά με σάλτσα μασάλα Χρόνος ψησίματος: 15' Θαλασσινά - Ψάρια Ορεκτικά -μεζέδες Κουζίνα: Ανατολίτικη Γκάραμ μασάλα, προέρχεται από τη Βόρειο Ινδία και η λέξη μασάλα σημαίνει μείγμα μπαχαρικών ενώ η λέξη γκαράμ σημαίνει «καυτό» αλλά με την Αγιουβερδική προσέγγιση του όρου. Δεν είναι καυτερό... Διαβάστε περισσότερα