Υλικά
-
1 σακουλάκι μύδια καθαρισμένα
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
2 κ.σ. κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
-
καυτερή πιπεριά (ανάλογα πόσο καυτερό το θέλετε)
-
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
-
50 γρ. φέτα
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει με αυτό τον τρόπο τα μύδια…θα τα λατρέψετε.
(Visited 1.094 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε τα μύδια σε μια ρηχή κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο και τα ανεβάζουμε στη φωτιά. |
2
Τέλος
|
Μόλις ζεσταθεί η κατσαρόλα αρχίζουν τα μύδια και βγάζουν ζουμάκι. Ρίχνουμε την κόκκινη πιπεριά, την καυτερή, την μουστάρδα, πιπέρι και ελάχιστο αλάτι,γιατί και τα μύδια είναι αλμυρά καθώς και η φέτα που θα βάλουμε αργότερα. Επίσης εναλλακτικά, αντί για μουστάρδα μπορούμε να βάλουμε χυμό λεμόνι. |
3
Τέλος
|
Αφήνουμε για μερικά λεπτά να δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τη φέτα και γαρνίρουμε με τον άνηθο. |