«Ο όρος «καπαμάς» έχει τουρκικές ρίζες και αναφέρεται σε μαγείρεμα φαγητού «καπακωμένου», σκεπασμένου δηλαδή με το καπάκι της κατσαρόλας. Το μαγείρεμα με τον τρόπο αυτό γίνεται σε σιγανή φωτιά και...
Το κρεμμύδι το αγαπώ. Όχι δεν το αγαπώ, το λατρεύω. Έχω μια σχέση πάθους μαζί του και εκτός από το να το βάζω σε αφθονία σε όλα τα φαγητά. Στην σημερινή...
Τα μανιτάρια είναι με εξαιρετική λύση για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει πάρα μα πάρα πολλούς φίλους. Φτιάξτε τα και φάτε τα φυσικά...