Share Μοσχαράκι κοκκινιστό Χρόνος ψησίματος: 02ω 15' Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Μεσογειακή Το κατ’ εξοχήν φαγητό της ελληνικής οικογένειας και του κυριακάτικου τραπεζιού στα καλυτερά του. Διαβάστε περισσότερα
Share Πίτσα με αλεύρι Ζέας Χρόνος ψησίματος: 01ω 10' Πίτσες Η δικιά σας πίτσα και όχι οποιαδήποτε πίτσα, υγιεινή με αλέυρι ζέας για να μην σταματάτε να τρώτε. Διαβάστε περισσότερα
Share Κεμπάπ Χρόνος ψησίματος: 40' Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Ανατολίτικη Το αληθινό άδανα κεμπάπ γεμάτο αρώματα ανατολής ,φτιάξτε και απολαύστε το . Διαβάστε περισσότερα
Share Η κλασσική σαλάτα του σεφ Κρέας- BBQ -Γκριλ Ορεκτικά -μεζέδες Σαλάτες Κουζίνα: Μεσογειακή Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον... Διαβάστε περισσότερα