• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: γάλα

Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες

Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...

Τραβηχτό χοιρινό (slow cooker)

Χρόνος ψησίματος: 06ω 30'
Τι είναι; Ένα μεγάλο ή κάποια μικρότερα κομμάτια χοιρινού που ψήνεται αργά με διάφορα καρυκεύματα και όταν μαλακώσει πολύ «τραβιέται» με δυο πιρούνια και γίνεται ένα υπέροχο ζουμερό μείγμα ψαχνού...

Μούς λευκής σοκολάτας με καφέ

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Η λευκή σοκολάτα σε αντίθεση από την άλλη γίνεται μόνο από το λιπαρό βούτυρο του κακάο που αφαιρείται από τους κόκκους το κακάο. Δεν περιέχει σκόνη κακάο για αυτό και...

Εύκολο τυρόψωμο

Σας αρέσουν τα ψωμιά αλλά δυσκολεύεστε και προβληματίζεστε για το πως θα φτιάξετε…; Σας έχω την πιο γρήγορη και εύκολη λύση για το δικό σας πεντανόστιμο και αρωματικό τυρόψωμο.

Λινγκουίνι με σπανάκι, μανιτάρια

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Tα ζυμαρικά τα τιμάμε ιδιαίτερα στο σπίτι μας! Αλλά πέρα από τις «συνηθισμένες» συνταγές (π.χ. με κόκκινη σάλτσα ή με κιμά) ψάχνουμε πάντα και για φρέσκες, διαφορετικές προτάσεις. Αυτή εδώ και θα σας εντυπωσιάσει και θα...