Οι αρχαίοι Έλληνες την κατανάλωναν σε ρόφημα εξαιτίας των διουρητικών ιδιοτήτων της. Αργότερα, έγιναν γνωστές και άλλες θεραπευτικές ιδιότητές της κι έτσι χαρακτηρίστηκε σαν πολυλειτουργικό βότανο. Η τσουκνίδα είναι ποώδες φυτό που ευδοκιμεί στην...
Οτιδήποτε έχει επικρατήσει σαν παράδοση, πέρα από γευστικό ή εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έχει πάντα και έναν καλά μελετημένο σκοπό. Η μαγειρίτσα λοιπόν προετοιμάζει το έδαφος! Είναι το ενδιάμεσο διατροφικό στάδιο ανάμεσα...
Διαφορετική μαγιονέζα από αυτές που έχετε δοκιμάσει. Δεν χρειάζεστε παρά μόνο ένα μπλέντερ. Συνοδέψτε τις σαλάτες τα ψαρικά σας και κάντε παιχνίδι. Δοκιμάστε την και ίσως να ξεχάσετε όλες τις...
Λόγω της απαλής τους φλούδας, τον τραγανών σπόρων και της γευστικής σάρκας τους, τα σύκα έχουν πλούσια υφή και γεύση. Περιέχουν θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες Α, Β1 και Β2 και μέταλλα...