• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: αλάτι

Ποπ κορν πικάντικης καραμέλας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους καλαμποκιού.  Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο...

Αγγουράκια τουρσί

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Στην ουσία πρόκειται για ένα ορεκτικό πιάτο που σερβίρεται κρύο και αποτελείται από ένα ή περισσότερα λαχανικά. Για την παρασκευή του τουρσιού, τα λαχανικά φυλάσσονται σε νερό με αλάτι (άρμη)...

Φιλέτα ψαριού τηγανιτά με σάλτσα

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Το τζίντζερ, η αλλιώς πιπερόριζα, θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα παγκοσμίως. Ιδιαίτερα στην Ασία, αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής, επειδή βοηθά στην πέψη και δυναμώνει τον ανθρώπινο οργανισμό.Η...

Τουρλού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 05'
Κουζίνα:
Το Μπριάμ ή τουρλού, ένα υπέροχο και εύκολο λαδερό φαγητό, είναι ένα χαρακτηριστικό μεσογειακό πιάτο. Η καταγωγή του μας έρχεται απ τα βάθη της Ανατολής αιώνες πριν. Από τόπο σε τόπο βέβαια...

Λιβανέζικο αυθεντικό “ταμπουλέ”

Χρόνος ψησίματος: 40'
Το διάσημο λιβανέζικο ταμπουλέ (tabboulet ή tabboulé),είναι γνωστό για την περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά αλλά και ως μια σαλάτα υγιεινής διατροφής. Για να παρασκευάσετε μια αυθεντική ταμπουλέ, είναι σημαντικό...

Αυθεντική πίτσα μαργαρίτα

Χρόνος ψησίματος: 01ω 40'
Κουζίνα:
Η προέλευση της  λέξης pizza λέγεται ότι προέρχεται από μια παλιά ιταλική λέξη που σημαίνει “ένα σημείο”, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στην ιταλική λέξη pizzicare, που σημαίνει “να τσιμπάω” ή...