Η παρεξηγημένη φάβα τα τελευταία χρόνια έγινε της μόδας, την βρίσκουμε πλέον παντού σε πολύ καλά εστιατόρια μέχρι και σε μεζεδοπωλεία, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Με την κάπαρη ταιριάζει...
Θρεπτικός και τώρα με αυτή τη συνταγή σας συστήνεται εντελώς διαφορετικά, με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας. Δοκιμάστε τον και φάτε τον σκέτο αλλά και ως γαρνιτούρα σε ένα κρέας όπως είναι...
Μια διαφορετική προσσέγγιση που θα σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι το γνωστό σε όλους σας γιουβέτσι. Επίσης μια εναλλακτική λύση για την περίοδο της νηστείας.
Πιστέψτε με πως όταν φτιάξετε αυτόν εδώ τον μουσακά θα ξεχάσετε αυτόν που μέχρι σήμερα τρώγατε. Ανάλαφρος σε γεύση και αρώματα οπότε τι περιμένετε, γρήγορα στην κουζίνα.