• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ρύζι, Κριθαράκι, Νούντλς

Μανιταρόσουπα με πτισάνη (αρχαία σπορά κριθαριού )και λαχανικά

Χρόνος ψησίματος: 01ω 05'
Κουζίνα:
Πάμε να κάνουμε μια αληθινή σούπα ενέργειας στην οποία πλήν των μανιταριών θα προσθέσετε είτε πτισάνη απο το Δίλοφο Φαρσάλων (Αγρόκτημα Αντωνόπουλου), είτε κριθάρι.

Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί

Χρόνος ψησίματος: 01ω 10'
Κουζίνα:
Τα ντολμαδάκια, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, κάποιοι τα λένε σαρμαδάκια και άλλοι γιαπράκια και ενώ το όνομα σε όλες τις περιπτώσεις είναι τουρκικό, η ιδέα είναι γνωστή από την...

Ριζότο μανιταριών με γαρίδες

Είναι ντελικάτο και καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις, επίσης είναι μια διαφορετική λύση για όσους νηστεύουν.Ριζότο μανιταριών με γαρίδες και τρώμε!

Ριζότο μανιταριών

Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)...